karamelinbitteri ღ°•.♥.•°ღ Resim Editörü ღ°•.
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 29 Neden Siteye Üye Olmak İstiyorsun : çünkü: BiLmeM =) Nerdensin Cici Hepsici : cemrenn ta kendisinden Hobilerin : şarkı sölemek/resim yapmak/dans etmek/test çözmek Adın : gaye Stilimiz Nasıl? : spr gözüküo burdan Siteye 10 üzerinden kaç puan veriyorsun : 10 Siteyi Kim Tavsiye Etti : arev <font color=red>Kullanıcı Puanı : <font color=black>Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: cmrm bu kitapları okumuş C.tesi Ekim 25, 2008 5:26 pm | |
| "DANIELLE STEEL'İN KADERİN TUZAĞI" ADLI KİTAPTI GÜZEL AMA BANA BAZI BÖLÜMLERİNDE SIKICI GELDİ..EN GÜZELİ İSE BENİM İÇİN "BİR ZAMANLAR İSTANBUL" ADLI KİTAPTIR.."SİYAH ZAMBAK VE MERVE, ALMANAK TÜRKİYE, ÇAĞDAŞ ARAYIŞ" VB TÜM KİTAPLARA BAYILIYORUM.BİR DE ÇOCUK KİTABI AMA "UYUMAK İSTEYEN ÇOCUK" ADLI BİR KİTAP ALDIM VE OKURKEN ÇOK AĞLADIM HERKESE TAVSİYE EDERİM.. | |
|
Gülçinci_Admin Gülçin[qoliq]Gülçinci Admin[ArEv ErGüL]
Mesaj Sayısı : 67 Yaş : 28 Neden Siteye Üye Olmak İstiyorsun : Kendi Sitemde Ondan :) Nerdensin Cici Hepsici : Gulçinimin ve Yoshymin Sıcacık Kalbinden :) Hobilerin : Çok soru sormuşum :) Adın : Arev Stilimiz Nasıl? : ...Spr... Siteye 10 üzerinden kaç puan veriyorsun : 10 Siteyi Kim Tavsiye Etti : Siteyi Açtım... O yüzden ben xD <font color=red>Kullanıcı Puanı : <font color=black>Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 21/10/08
| Konu: Geri: cmrm bu kitapları okumuş C.tesi Ekim 25, 2008 5:32 pm | |
| | |
|
karamelinbitteri ღ°•.♥.•°ღ Resim Editörü ღ°•.
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 29 Neden Siteye Üye Olmak İstiyorsun : çünkü: BiLmeM =) Nerdensin Cici Hepsici : cemrenn ta kendisinden Hobilerin : şarkı sölemek/resim yapmak/dans etmek/test çözmek Adın : gaye Stilimiz Nasıl? : spr gözüküo burdan Siteye 10 üzerinden kaç puan veriyorsun : 10 Siteyi Kim Tavsiye Etti : arev <font color=red>Kullanıcı Puanı : <font color=black>Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: cmrm bu kitapları okumuş C.tesi Ekim 25, 2008 5:33 pm | |
| | |
|
busra ღ.♥.•°ღGülçinci Üyemizღ°•.♥
Mesaj Sayısı : 49 Adın : büşra Stilimiz Nasıl? : güsel Siteye 10 üzerinden kaç puan veriyorsun : 9.999 (çünkü gülçinli =)) <font color=red>Kullanıcı Puanı : <font color=black>Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: cmrm bu kitapları okumuş Paz Ekim 26, 2008 5:06 pm | |
| | |
|